Cégünk gyártói partnereinek száma egyre nő, jelenleg a WIELTON és a FLIEGL pótkocsik garanciális szervize vagyunk, további márkákkal jelenleg is folynak a tárgyalások. Fontos leszögezni azonban, hogy akár probléma felmerülése esetén, akár az előírt garanciális vizsgálatok elvégzése során gyártói vonatkozásban szét lehet választani a felépítményt, a mechanikus fék/futómű alkatrészeket és az elektromos fékrendszert. Utóbbi két esetben a tengely, illetve az EBS rendszer gyártóját és az ő előírásait is szem előtt kell tartani. A Fehér-Truck Kft. a leginkább elterjedt márkák (BPW/SAF, WABCO/HALDEX) garanciális szervize, tehát amennyiben ezen alkatrészeket érinti a felmerülő feladat, teljes körű segítséget tudunk nyújtani.

Tudástár

  • Cégünk most vásárolt egy FLUID márkájú tartály félpótkocsit, a gyártónak jelenleg nincs szerződött magyarországi partnere. Egyrészt milyen fontos teendőim vannak garanciális téren, illetve tudnak-e ebben segíteni?

    Tudomásunk szerint a FLUID pótkocsik általánosan BPW tengelyekkel és Haldex elektronikus fékrendszerrel vannak szerelve. Ez alapján mind a nullrevíziót, mind az előírt vizsgálatokat és karbantartásokat is el tudjuk végezni, illetve dokumentálni. A szerviz okmányok vezetése rendkívül fontos feladat, bármilyen probléma esetén sorsdöntő lehet a gyártó garanciális elbírálásánál.

szolg_gari_1
szolg_gari_2
szolg_gari_3
© Minden jog fenntartva 2016 Vállalási Szabályzat by www.fehertruck.hu